↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

468 16 506

Besøksadresse

Kongevegen 5
2211 KONGSVINGER
  1. Beskrivelse

Profftools AS - Rett utstyr til jobben

I 2014 ble salg av verktøy, arbeidsklær, smøreolje og Hydroscand skilt ut i et eget selskap, og Profftools AS så dagens lys. De har også beliggenhet i Kongevegen. Hit kommer både håndverkere, entreprenører og privatpersoner som trenger utstyr til sine prosjekter, enten de er små eller store.

Rundt om i lokalet finner kundene et bredt spekter av kjente merkevarer, fra Bosch, Milwaukee, Kärcher og Teng Tools, for å nevne noen. Det er også et Hydroscand hydraulikkverksted i bygget. Her kan kunden få hjelp til å både pressing av nye slanger og montering.

Profftools AS er også sertifisert verksted for Kärcher-produkter.

Vi er den eneste butikken i distriktet som er åpent på lørdager, som er en stor fordel for kundene. I tillegg har vi en vakttelefon for Hydroscand hydraulikkverksted, som ringer når som helst på døgnet. Så har vi en servicebil som er innredet med fullt verksted for uteoppdrag. Vi hjelper alltid til når vi kan, sier Annica Pedersen.

Med en stor kundebase fra proffmarkedet, er de hjelpsomme medarbeiderne i Profftools klar over at deres kunder trenger verktøy raskt enten det gjelder nytt eller reparasjon. Håndverkerne er avhengig av at verktøyet fungerer, ellers kan det bli stopp i arbeidsdagen.

Pedersen forteller videre at de har et stort lager, men skulle det oppstå en situasjon hvor varen ikke er tilgjengelig, er de raskt ute med å bestille.

Selskapets filosofi er at kunden alltid skal være i fokus. Det gir resultater, og hver dag er det stadig faste kunder innom butikken. Hvert år avholdes det to åpne dager. Duften av nystekte vafler, kaffe og pølser kjennes allerede ved ankomst, og leverandører viser frem sine produkter, både når det gjelder verktøy og arbeidsklær.


traffic