↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

37 25 28 00

Besøksadresse

Bark Silas' vei 8
4876 GRIMSTAD
  1. Beskrivelse

Maling

Med stor produktutvikling er malerfaget i stadig forandring. Vi jobber kontinuerlig med opplæring og er derfor i stand til å ta oss av alle typer maleroppdrag store eller små. Vi behersker også tradisjonsrike malerteknikker for dekorasjon.

Parkett og laminat

Parkett på gulvet er både vakkert og holdbart. Vi hjelper deg gjerne i valg av gulv, og ikke minst kan vi gjøre jobben med å legge det korrekt.

Tapet

Dekorative tapeter har nå fått sin renessanse etter en del år med malt miljøstrie. Uansett hva du velger, kan du være trygg på at vi har den fagkunnskapen som skal til for at det blir et resultat du kan være fornøyd med i lang tid.

Tepper og gulvbelegg

Vi gir deg råd og tips, og tilbyr deg hjelp i valg av tepper eller gulvbelegg som er både pene, slitesterke, sunne, miljøvennlige og samtidig lette å holde rene.

Vedlikeholdsavtaler for næringslivet

Brødrene Jakobsen AS tilbyr fleksible vedlikeholdsavtaler som tilpasses den enkelte kunde. Be gjerne om forslag til vedlikeholdsavtale som skreddersys til ditt behov.

Fliser

Å legge fliser med perfekt resultat kan være en kunst. Våre flisleggere er svært nøyaktige og har lang erfaring. De er selvsagt våtromssertifiserte, for å sikre at du får et bad som tåler vann.