↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 84 02 80

Vakt: 957 36 485

Besøksadresse

Sutterøygata 17
7502 STJØRDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Stjørdal Rør!Vi utfører alle typer oppdrag, fra tradisjonelle serviceoppdrag til større prosjekter, og har en moderne butikk på Stjørdal med baderomsinnredninger, dusjløsninger, badekar, kraner for kjøkken og bad, sentralstøvsugere, samt et rikholdig utvalg av baderomstilbehør. I tillegg har vi et stort lager av rørdeler.

Vannbårne varmeanlegg er også en viktig del av vårt fagområde, men også tradisjonelle luft/luft varmepumper som er et relativt enkelt tiltak for å redusere energikostnader samtidig som ønsket komfort til varme opprettholdes. Sprinkleranlegg er tradisjonelt noe som blir levert i større bygg, men også for eneboliger/rekkehus er det et mulig tiltak som sikkerhet for både liv og helse samtidig som det bidrar til å sikre verdier.

Stjørdal Rør AS tilbyr også ferdige bad hvor vi tar på oss oppgaven for alle fagområder for å få et sluttprodukt som ønsket/bestilt, og som utføres med skriftlige kontrakter og sluttdato. Stjørdal Rør AS har fra 01.09.2011 overtatt rørleggervirksomheten fra NTE VVS, med all aktivitet samt alle ansatte, slik at kunnskap og erfaring videreføres i det nye selskapet. Stjørdal Rør AS innehar sentral godkjenning i høyeste tiltaksklasse 3 innenfor vårt fagområde, slik at mye av vår virksomhet også er rettet mot større byggeprosjekter og flergangs byggherrer.  Ta kontakt med oss for nærmere gjennomgang og avtale for de oppdrag som ønskes utført.

Fornøyde kunder vår mulighet.Stjørdal Rør AS - rørleggeren i nærheten