↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 60 20 71

Faks: 74 60 20 74

Besøksadresse

Kjøpmannsgata 34
7500 STJØRDAL
  1. Beskrivelse

Historien om Specsavers.
Specsavers ble stiftet i 1984 av optikerne Doug og Mary Perkins og er verdens største privateide optikergruppe, og verdens mest hurtigvoksende optikerkjede. Forretningsideen ble til på venteværelsets bordtennisbord på den engelske kanaløya, Guernsey. Selskapet har siden oppstarten forblitt en familiebedrift, og ledes fremdeles av gründerne og deres sønn, John Perkins. Hovedkontoret befinner seg på den engelske kanaløya Guernsey, hvor selskapet sysselsetter 500 ansatte.

  • Internasjonalt har Specsavers eksistert i 27 år, og sysselsetter mer enn 26 000 ansatte fordelt på 1500 butikker i 10 land.
  • Butikkene eies og drives av optikere, og forklarer mye av kjedens suksess. Per i dag er antall franchisepartnere drøyt 2000 på verdensbasis.
  • Kjeden er kåret til Storbritannias mest tillitvekkende merkevare i optikerbransjen gjennom åtte år på rad. Kåringen er basert på undersøkelsen Reader's Digest Trusted Brands, en av Europas største og bredeste forbrukerundersøkelser.

Specsavers tilbyr mer enn 1000 ulike brilleinnfatninger fra bl.a. Osiris, Tommy Hilfiger, FCUK, Red or Dead, French Connection, Missoni, Jasper Conran, Bench, Quiksilver og Roxy. Med fire laboratorier i Storbritannia, samt to eksterne glassleverandører, kan Specsavers til enhver tid levere høyteknologiske kvalitetsbriller til lave priser - og nye produkter introduseres hver 6.-8.uke.

Specsavers i Norge.
Da Specsavers etablerte seg i Norge i juni 2005, skapte det store bølger i en bransje som ikke tidligere hadde vært utfordret på pris. Det viste seg imidlertid å være et udekket behov i markedet for rimelige briller, og bare i løpet av det første året åpnet Specsavers 22 butikker i Norge. Vi har nå over 70 butikker i alle Norges fylker og i de fleste byer, og vi åpner stadig flere. Før Specsavers inntreden i Norge var det ingen land i Europa hvor folk byttet briller sjeldnere. Det kan ha en sammenheng med at Norge også lå på pristoppen. Med Specsavers brillerevolusjon ser det nå ut til at denne trenden har endret seg, og det blir stadig mer vanlig å ha flere par briller til ulik bruk.

Siden 2005 har Specsavers solgt mer enn 1 million par briller bare i Norge, og kjeden er per mars 2011 den registrerte optikerkjeden i Norge med høyest markedsandel (24 %). Specsavers norske butikker eies og drives i hovedsak som fellesforetak eller av franchisepartnere.

Hvorfor velge Specsavers?
Specsavers etablerte seg i Norge i 2005, og nå vet alle at Specsavers betyr rimelige briller. Mange har oppdaget at høy kvalitet og god service ikke trenger å koste en liten formue, og vi har nå over 500.000 kunder. De fleste av kundene har valgt 2 for 1. Hvilket betyr nærmere 1 million solgte briller. Les mer om 2 for 1 her.

Mer enn 1000 innfatninger å velge mellom.
Vi har noe for enhver smak. Du får alt fra spesialtilbud fra 295,- til det siste innen designbriller. Alle briller inkluderer enstyrke standardglass fra PENTAX. Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre største i Europa, kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser. Prøv over 1000 ulike innfatninger på DITT ansikt her

Mye for pengene komplett briller fra 295,-

Alle prisene inkluderer enstyrke standardglass fra PENTAX. PENTAX-glassene er laget at det beste materialet og kan bli opp til 40% tynnere og 45% lettere enn vanlige glass. Hos oss får du komplett brille fra 295,- som er vår laveste priskategori. Fra 795,- og oppover gjelder vårt faste 2 for 1 tilbud. Altså: du får to par komplette briller inkl. PENTAX enstyrkeglass fra kun 795,-.

Faglig ekspertise.
Alle optikere hos Specsavers er autoriserte. Autorisasjon skal ivareta pasienters sikkerhet ved å garantere at helsepersonell har de nødvendige kvalifikasjoner for yrket. I Norge defineres optikere som helsepersonell og tittelen er beskyttet. Du kan derfor være trygg hos din Specsavers-optiker. Specsavers har over 70 butikker spredd over hele Norge, så det skal ikke være altfor langt til din nærmeste butikk. Her finner du din nærmeste Specsavers-butikk.

100% fornøyd.
Brillene skal ikke bare gjøre at du ser bra, men også at du ser bra ut! Det er derfor viktig at du blir 100% fornøyd med valget. Hos Specsavers kan du levere tilbake brillene i uskadet stand innen 6 måneder. Vi erstatter da brillene med et annet par til samme pris. Dette kan gjøres én gang pr. brillekjøp. Velger du en dyrere løsning, belastes du for mellomlegget.

Service.
Vi gir deg livslang service på dine briller. Du er alltid velkommen hos Specsavers Optikk for etterjustering og rengjøring av brillene dine. Vi justerer, retter opp og skifter neseputer hele brillens levetid. Dette er en service du ikke betaler noe ekstra for. Vi anbefaler at du oppbevarer kvitteringen, som gjelder som garantibevis, på et sikkert sted. Les mer om Specsavers serviceløfte her

Produkt.
Vi ønsker at du skal bli fornøyd med våre produkter. Alle produkter fra Specsavers Optikk følger CE-normene, som regulerer både kvalitet, utførelse og garantier. Vi følger
forbrukerkjøpsloven.