↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Vi hjelper deg med lån til alle formål

Bruk vår anbudstjeneste når du trenger finansiering. Vi har oversikt over alle banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. På nettsiden finner du i tillegg de beste låneagentene i Norge. Flere av disse innhenter mellom 10 og 20 lånetilbud fra sine partnerbanker. Ved å sammenligne får du bedre forutsetninger for å finne et lån med lav rente. 

 

Finn forbrukslån med lav rente

Forbrukslån.no er en av Norges ledende og mest omfattende sammenligningstjenester for forbrukslån og kreditter uten krav til pantesikkerhet. Der kan du lese guider om ulike typer finansiering, og artikler med nyttige tips om gjeld, lån og privatøkonomi. 

 

Låneeksempel: 80.000 kr. o/5 år: Eff. rente 14,64%. Kostnad 30.666 kr.Totalt 110.666 kr.

 

Vi hjelper deg med å samle gjelden

Alle lån uten sikkerhet kan brukes fritt av låntakeren. Et av de vanligste formålene er refinansiering av gjeld som kommer fra kredittkort, kortsiktige lån, kjøp på avbetaling og tidligere lån med høyere renter. Ved å samle gjelden får du færre gebyrer og lavere rentekostnader. 

 

Det er også mulig å få lån med betalingsanmerkning fra et knippe spesialbanker. Disse finner du i vår oversikt, eller du kan innhente tilbudene via en låneagent. 

 

Slik skaffer du deg refinansiering eller forbrukslån:
1. Velg lånesum og antall terminer/år.
2. Send søknaden og motta svar på dagen.
3. Noen banker gir svar på minuttet.
4. Vent til du har alle tilbudene, og velg det billigste lånet.
5. Motta pengene eller få refinansiert gjelden i løpet av 1-3 døgn.

 

 

Ikke bare lån til forbruk

Mange av bankene vi presenterer tilbyr også billån uten sikkerhet, MC-lån, lån til campingvogn, båtlån og andre formål. Noen av de har i tillegg såkalte fleksibelt lån og kreditter som virker på samme måte som et rammelån. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter