↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

35 95 57 33

Besøksadresse

Strannavegen 302
3810 GVARV
  1. Beskrivelse

 

Aarnes Kafeteria har også en egen cateringavdeling der vi tilbyr både kald og varm mat, fristende desserter og hjemmebakte kaker.

Her har du mulighet å velge ferdige menyer eller skreddersy etter eget ønske.

Når du bestiller mat fra oss gjør vi alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, det er derfor vi har fått et stort antall trofaste kunder.

Vi har åpent 363 dager i året, fra kl 07.00 til kl 20.00 (lørdag kl. 19.00)

 

 

Vi i Aarnes Kafeteria har som viktigste mål å gi våre kunder det de forventer. Enten du stikker innom på Aarnes Kafeteria eller ønsker vår cateringtjenester byr erfarne og dyktige medarbeidere på god mat til fornuftige priser. Lokalisert ved travle Rv 36 mellom Gvarv og Ulefoss møter vi gjennom året titusener av turister og andre besøkende. Samtidig leverer vi mat på døra til krevende kunder i Telemark.

Bedriften har vært drevet av den samme familien siden 1973. Grunnkonseptet er god hjemmelaget mat. God mat lages med omtanke. Og omtanke for kundenes ve og vel gir hyggelig og profesjonell service. Alle retter blir laget på tradisjonelt vis samtidig er vi og åpne for nye trender og nye matvaner. Velsmakende varmretter, koldtbord i mange varianter, snitter, desserter og kaker står på vår rikholdige meny. Vi kan tilby kort og godt alt fra et kjapt hamburgermåltid, til større festmiddager og servering på stevnearrangement med flere tusen deltakere

Hos oss kan du føle deg velkommen 365 dager i året. Med 150 sitteplasser i lyse og trivelige lokaler tilbyr vi en avslappende stund både for store grupper og deg som kommer alene. Flott utsikt over Norsjø og Sauherads frukthager bidrar til et hyggelig opphold. Våre åpningstider er fra kl. 07.00 20.00 mandag fredag, kl 07.00 19.00 lørdag og kl. 07.00 21.00 søndag. Enkelte deler av året er har vi utvidet åpningstid. 

Området er lagt godt til rette for bevegelseshemmede, med egen parkeringsplass og separat toalett med grei adkomst. 

Ønsker du en vakker og verdig ramme rundt bryllupsfesten, minnesamværet eller jubileumsfesten står vårt møte- og selskapslokale fullt og helt til din rådighet. Vi kan fint dekke opp til ca. 80 gjester og har salong med 30 sitteplasser. Også en egen uteplass tilknyttet lokalet. 

Aarnes Kafeteria har et stort antall trofaste kunder i Telemark og stadig nye tar kontakt. Mange års erfaring innen catering står til din disposisjon. Enten det dreier seg om en spesiell høytidsstund, konferanse, jubileum eller et stort idrettsarrangement. Sammen med deg setter vi opp menyen som dekker behov og ønsker. Gode råstoffer og fagmessig tiberedning sikrer et resultat vi er overbevist om at du vil være fornøyd med. 

Vår utfordring er uansett å bidra til at ditt arrangement blir mest mulig vellykket.

Vi tror du vil trives på Aarnes Kafeteria , vi vil i hvert fall gjøre vårt beste for at du får et hyggelig opphold.

 

Velkommen til bords!