Vesterålsprodukter A/S
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 11 28 80

Besøksadresse

Langbakkveien 24
8406 SORTLAND
  1. Beskrivelse

Vesterålsprodukter AS er en kompetansebedrift som driver med arbeidsrettet rehabilitering, avklaring, kvalifisering og formidling av arbeidssøkere. Dette gjør vi gjennom opplæring, veiledning og profesjonell produksjon av varer og tjenester, samt i samarbeid med NAV, næringsliv og kunnskapsmiljøer.

Vi gir arbeidstrening i eget foretak eller i samarbeid med andre bedrifter. Vesterålsprodukter AS har derfor en arbeidsstokk som består av fast ansatte og personer med tidsavgrensede avtaler.

SMÅMOTOR
Vår avdeling VP Motor i Sigerfjord utfører service og reparasjoner av snøfresere, gressklippere, sitteklippere, hagetraktorer og motorsager fra de fleste merker. VP Motor er også forhandler av produkter fra Stiga. Vi har samarbeid med de fleste forhandlere av gressklippere og snøfresere i regionen om service og reparasjon.

Kontakt:
Raymond Kornbakk / 971 89 429

KAFÉ LAMARKTUNET
Kafé Lamarktunet er en hyggelig kafé som er åpen for alle. Kafeen ligger rett ved hovedinngangen til Lamarktunet Alders- og sykehjem, har god parkering og enkel tilgang også for handicappede og folk med barnevogner.

  • Vi har plass til ca. 95 for bespisning og tar imot små og store bestillinger.
  • Vi lager gluten- og/eller sukkerfritt på bestilling.
  • Lokalene kan leies med eller uten betjening.

For bestilling av kaker og annen catering, eller leie av lokalet, ta kontakt med:
Vikarierende avdelingsleder Kathrin Pettersen
lamarktunet@vesteralsprodukter.no  /  488 93 141

MEKANISK VERKSTED
Vårt Mekaniske verksted tar oppdrag for bedrifter og privatpersoner på et stort spekter av plate- og sveis produksjoner og reparasjoner i aluminium, rustfritt og stål.

Ta kontakt med avdelingsansvarlig for tilbud:
John Jakobsen / 969 14 166