Ottar Bergersen & sønner AS
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked

Ottar Bergersen & sønner AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

954 44 400

Besøksadresse

Bøveien 1065 Haugen
8475 STRAUMSJØEN
  1. Beskrivelse

Ottar Bergersen & Sønner AS er et veletablert og godt renommert selskap som har sine røtter helt tilbake til 1975.

Det var da den spede begynnelse startet gjennom at Ottar Bergersen etablerte et enkeltmannsforetak. Han kjøpte inn en helt enkel traktorgraver, som han utførte mindre oppdrag med for både de private og det offentlige. Med tiden fikk Ottar og May-Britt to sønner, Tommy og Ronny. Disse ble tidlig delaktig i firmaet til faren gjennom drift og utførelse, og etter hvert som jobbforespørslene ble større og flere, ble det investert i mer og moderne utstyr for å kunne tilfredsstille etterspørselen i markedet.

I 2002 ble Ottar Bergersen & Sønner AS stiftet, og har siden den gang vokst til å bli en av Vesterålens største maskinentreprenører.

Dette har ført til at firmaet har markert seg tydelig innen maskin- og entreprenørvirksomhet i regionen og utført mange oppdrag for Statens Vegvesen, kommuner og det private, med gode tilbakemeldinger på utført arbeid både fra oppdragsgivere og publikum.

I dag utfører vi arbeid som strekker seg fra land til vann, fra nord til sør og innehar en av Vesterålens største og mest moderne maskinparker. Vi etterstreber kvalitet og effektivitet, samtidig som vi har helse, miljø og sikkerhet i fokus. Vårt mål er å være en seriøs og profesjonell aktør i det private og offentlige markedet, og alltid være konkurransedyktig på pris.