↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

 

Boligsmart.no er en tjeneste som hjelper boligeiere med å finne god og relevant informasjon, og hvordan finne gode og kvalifiserte leverandører. På vår nettside finner du svar på vanlige spørsmål angående temaer som bygg- og renovering, vedlikehold, boligalarm, solcelleanlegg og mye mer. 

 

Innholdet vårt er lett forståelig og skreddersydd for å hjelpe boligeiere ta smarte boligvalg. Vi tar deg fra A-Å når du utfører arbeider i hjemmet, hjelper deg med å finne seriøse håndverkere, finne ut hvilke tiltak er søknadspliktige og hvordan du sender inn søknad til kommunen. Bygg- og renoveringsprosjekter i hjemmet kan virke overveldende, og det er vårt ønske at våre guider skal være gode og hjelpsomme ressurser. Uansett om du eier enebolig eller leilighet, vil du finne guider som kan hjelpe deg med å ta vare på og forbedre hjemmet ditt.

 

På våre nettsider finner du blant annet en guide om varmepumper i gulvmodell og hva de koster. Her kan du lese om forskjellen på veggmodell og gulvmodell, fordeler og ulemper, prisfaktorer og lønnsomhet.

 

Leverer du tjenester til boligeiere, og ønsker å annonsere på Boligsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@boligsmart.no hvor du forteller kort om din virksomhet og dekningsområde