Billigeforbrukslån.no
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få hjelp til å finne gunstig lån

Hvis du trenger å refinansiere gjeld kan Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med å finne det gunstigste tilbudet. Eller kanskje du ser etter et forbrukslån for å pusse opp huset eller kjøpe bil? Uansett finner du en god oversikt over mer enn 30 lånetilbydere uten sikkerhet og tilhørende betingelser på våre nettsider. 

 

Enkel sammenligning av lån

Vi hjelper deg med å finne det lånetilbudet som passer best for deg uansett hva du trenger penger til. På Billigeforbrukslån.no kan du raskt sende forespørsler til mange banker, og enkelt sammenligne tilbudene du får.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 14,00 %, 65.000 o/5 år, kostnad 24.093. Total: 89.093.

 

Lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du kan søke om det selv om du ikke har fast eiendom å stille som sikkerhet. Du kan for eksempel søke om lån til firma eller bedrift. Samtidig er det viktig å sette opp en god nedbetalingsplan. Det kan du også gjøre på Billigeforbrukslån.no, med vår lånekalkulator.

 

Slik går du fram:

  1. I lånekalkulatoren på vår nettside legger du inn ønsket lånebeløp, samt nedbetalingstid
  2. Husk å søke hos flere banker samtidig for å sammenligne tilbudene
  3. La bankene kontakte deg, deretter velger du det beste tilbudet
  4. Du får pengene inn på din konto

 

Lån uten sikkerhet

Med et forbrukslån kan du refinansiere og samle alle gamle smålån til et usikret lån. Forbrukslån har som regel lavere rente enn for eksempel gjeld på kredittkort og annen kreditt. 

 

Raske avgjørelser

På Billigeforbrukslån.no kan du søke om ulike typer lån, som for eksempel studielån på https://www.billigeforbrukslån.no/studielån/. Du finner enkelt fram til passende bank, og du får raskt avgjørelse om lån.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube