↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - La meglere i Vesterålen, Lødingen og Kvæfjord by på deg

 

Målet til Meglersmart.no er å gjøre det enklere for forbrukere å finne rett eiendomsmegler. Kom i kontakt med flere meglere, sammenlign pristilbud og leveranse, og velg megleren som gir best helhetsinntrykk. Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig eller hytte. 

 

For boliger solgt i Nordland i fjor, var vederlaget til eiendomsmegler i snitt ca. kr 46.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette ligger noe under landsgjennomsnittet på kr. 57.486,-. Likevel viser tallene at det koster å selge bolig, og i tillegg må man ta i betraktning at jobben eiendomsmegleren gjør også påvirker hvilken pris som realiseres. Med andre ord har det å velge rett megler store økonomiske implikasjoner, og må derfor gjøres med omhu. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.