↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

Boligsmart.no er en tjeneste som har til hensikt å gjøre det enklere for boligeiere å få tilgang til lett forståelig og oppdatert informasjon om tiltak man kan gjøre i hjemmet. Uansett om du eier hus eller leilighet, skal du finne gode og relevante artikler som hjelper deg med å ta smarte boligvalg. Vi hjelper deg også med å finne og komme i kontakte med flere tilbydere slik at du kan velge bedriften som gir best helhetsinntrykk.

 

På Boligsmart.no kan du blant annet lese om de beste varmepumpene, og hvordan du velger den som passer ditt hjem best. Det finnes mange varmepumper å velge mellom som varierer i støynivå, ytelse, utseende og energieffektivitet. Vi forteller deg hvilke varmepumper er best i test, hva de koster og hvilke spørsmål du burde stille deg selv for å finne den riktige varmepumpen for deg.

 

Har du spørsmål om tjenesten vår eller vil ha mer informasjon om smarte boligvalg? Les om oss og våre artikler på Boligsmart.no eller send gjerne en e-post til kontakt@boligsmart.no, så svarer vi deg så raskt vi kan. 

 

Leverer du tjenester til boligeiere, og ønsker å annonsere på Boligsmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@boligsmart.no hvor du forteller kort om din virksomhet og dekningsområde.