Forbrukslån.no
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Lån fra banker i Arendal, Agder og resten av Norge

Trenger du låne penger med svar på dagen? Vår sammenligningsside gjør det enkelt å skaffe lånetilbud fra over 30 av landets banker. Lånene kan brukes til alle formål, for eksempel til oppussing, campingvogn, bil, MC eller refinansiering. 

 

Finn forbrukslån med lav rente

På Forbrukslån.no viser vi deg hvordan du finner lån med lav rente. Ved å bruke en kalkulator for lån får du et visst inntrykk av kostnadene, men betingelsene kan alltid bli bedre. Sett deg inn i hvordan bankene vurderer søknaden og bestemmer rentetilbudet. Bruk muligheten til å la bankene konkurrere om å få deg som kunde.

 

Låneeksempel: Eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr. 

 

Refinansiering sparer deg for penger

I tillegg til alle slags låneformål er det mange som bruker et større forbrukslån uten sikkerhet til å refinansiere gjeld fra kredittkort, avbetaling og usikrede lån på små størrelser. Dette kan spare deg for mange tusen kroner i året. Et større lån har omtrent alltid lavere renter enn smålån og kreditter. Les mer om samlelån her - forbrukslån.no/refinansiering-av-lån/.

 

Slik finner du rett lån:

  1. Bestem lånesum og nedbetalingstid.
  2. Søk om lån uten sikkerhet fra alle banker i Norge.
  3. Lånet du velger utbetales innen 1-3 dager.

 

Informasjon om ulike lånetyper

På nettsiden vår har vi omtaler av alle aktuelle banker og deres lån, samt tilbudene til landets beste låneagenter. Du finner også en brukervennlig oversikt over utlånerne som gjør det enkelt å skaffe mange lånetilbud. I tillegg kan du lese informative artikler som hjelper deg med å holde lånekostnadene nede.