↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - Søk på nett og finn beste tilbud på bilutleie

Vi hjelper deg med å skaffe de beste tilbudene på leiebil i Arendal. Vår søkemotor lar deg sammenligne og bestille fra alle selskapene som er representerte der du vil hente bilen. 

 

Leiebil fra mer enn 1600 firma

Det finnes neppe mange leiebilselskap som ikke er å finne i vår søketjeneste. Ved å bruke Go Autos Leiebil lar du samtlige aktører konkurrere om å gi de beste prisene. I tillegg slipper du oppleve at den bilen du trenger ikke er tilgjengelig når skal hente den. Våre priser inkluderer alle påkrevde forsikringer, du kan avbestille gratis, eller gjøre endringer før bilen skal hentes. 

 

Enkelt å finne riktig løsning:

  1. Gå til vår nettside. 
  2. Oppgi sted, dato og tidspunkt du vil hente bilen.
  3. Prisene du får oppgitt er helt uten skjulte kostnader.
  4. Finn den rette bilen til riktig pris og fullfør bestillingen.
  5. Så snart du har oppgitt betalingsinformasjon vil du motta en bekreftelse på e-post.

 

Tips som gjør leieforholdet billigere

Leiekostnadene blir som regel lavest når du booker lang tid i forveien. Du tar ingen risiko og kan gjøre endringer eller avbestille gratis inntil 48 timer før bilen skal hentes. Sjekk om du har gratis egenandelforsikring inkludert i kredittkortet eller reiseforsikringen. Bestill ekstrautstyr på forhånd, eller ta med selv. Husk å fylle opp tanken på bilen før du leverer den tilbake.

 

Lei bilen hjemme fra når du skal til utlandet

 

Bilutleie i utlandet kan være en utfordring hvis du ikke har bestilt på forhånd. Vi hjelper deg med å finne den bilen du trenger til laveste pris i mer enn 170 forskjellige land. Trenger du for eksempel leiebil i Alicante? Les våre anbefalte kjøreruter, få tips om lokale forhold, og nyt reisen med en billigere leiebil!