Billigeforbrukslån.no
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Få forbrukslån med lav rente

Når du skal ta opp et forbrukslån eller et annet lån uten sikkerhet er det viktig å sørge for lavest mulig rente. Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med nettopp det. Hos oss kan du raskt motta tilbud fra en lang rekke finansieringsinstitusjoner i hele landet.

 

Beste tilbud

Uansett hva slags usikret lån du er ute etter, så varierer betingelsene mye. Hvis du skal refinansiere vil du som regel oppnå bedre rente på et samlet lån enn det du har på flere ulike smålån. Likevel vil det kunne variere mellom de ulike bankene, så det er viktig å finne det beste tilbudet.

 

Låneeksempel: 80.000 o/5 år. Effektiv rente 13,38 %. Kostnad 28.843. Total kostnad 108.843.

 

Hva er usikrede lån

Alle usikrede lån gis uten at det tas pant i fast eiendom. Dermed er de tilgjengelige også for de som ikke har bolig, eller annen eiendom å stille som sikkerhet. Det er viktig å være klar over hva lånet vil koste deg, og hvordan du skal betale det tilbake. Det er en lånekalkulator for forbrukslån på billigeforbrukslån.no. Ved å legge inn ønsket lånebeløp ser du der raskt hva lånet vil koste deg.

 

Slik fungerer det:

  1. Skriv inn beløp du ønsker å låne i lånekalkulatoren
  2. Send deretter søknaden til en rekke banker rett fra nettsiden vår
  3. Du får raskt svar du kan vurdere, og så velge det gunstigste tilbudet
  4. Deretter får du lån utbetalt på dagen

 

Fordeler med forbrukslån

Forbrukslån kan være nyttige dersom du får plutselige uforutsette utgifter. På samme måte kan de også hjelpe deg til å realisere drømmer. Det kan være å kjøpe en båt eller caravan før sommeren, eller å dra på drømmeferien. Uansett hva du skal bruke pengene til gir det en sikkerhet å vite at du med hjelp av Billigeforbrukslån.no kan være trygg på at du har fått et gunstig lån.

 

Lån med betalingsanmerkning

Siden forbrukslån gis uten sikkerhet kan det være vanskelig å få lån dersom man har betalingsanmerkning. Imidlertid er det noen låneforetak som tilbyr det. Sjekk hvilke på Billigeforbrukslån.no.