↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Finn rett eiendomsmegler i Aust-Agder

 

Skal du selge eller leie ut bolig eller hytte? Meglersmart.no er en tjeneste som matcher deg med eiendomsmeglere i ditt område, raskt og enkelt. Tjenesten hjelper deg å hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere som er interessert i å selge eller leie ut nettopp din eiendom. På siden finner du også en oversikt over alle meglerkontorene i Arendal.  

 

I fjor ble det solgt i underkant av 8000 boliger i Agder fylke. Vederlaget til eiendomsmegler var i snitt ca. 50.000,-  i følge tall fra Finanstilsynet. Det koster med andre ord å selge bolig, og målsetningen til Meglersmart.no er å hjelpe selgere med å finne megleren som har best forutsetninger for å oppnå en høyest mulig pris for den aktuelle boligen. 

 

For å komme i gang gjør du følgende: 

  1. Gå inn på Meglersmart.no og fyll ut registreringsskjema
  2. Der oppgir du blant annet om du skal selge bolig, selge hytte, ønsker en verdivurdering eller å leie ut
  3. Din kontaktinformasjon blir så delt med aktuelle eiendomsmeglere
  4. Eiendomsmeglerne tar kontakt med deg for å presentere seg og avtale et møte
  5. Motta tilbud fra de ulike meglerne, og velg megleren du får best inntrykk av

 

I Meglersmart.no gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med forberedelse til et boligsalg. Vi har derfor skrevet en rekke guider og artikler, for eksempel hva det koster å benytte en eiendomsmegler. Artikkelen forklarer hva som er inkludert i prisen, hvordan en meglers provisjon fungerer og hvilke arbeidsoppgaver en megler typisk utfører. 

 

Har du spørsmål om tjenesten eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til kontakt@meglersmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.