foto
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

37 09 60 00

Besøksadresse

Industritoppen 15
4848 ARENDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Elektroverkstedet!
Elektroverkstedet er en servicebedrift som driver med reparasjoner på elektriske husholdningsapparater og utstyr, slik som vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, kjøleskap, frys, kjølerom i private husholdninger, komfyrer, mikrobølgeovner etc. Vi reparerer også svært mye elektriske småapparater som støvsugere, barbermaskiner, kaffetraktere og varmeovner. Reservedeler til de fleste merker lagerføres eller leveres på bestilling. Vi har garantiservice på de fleste merker og for størsteparten av de elektriske forretninger i Kristiansand og omegn.

Elektroverkstedet ble startet i 1987 i lokaler i Holbergsgate i Kristiansand. Vi holder nå til i egne, tidsriktige lokaler i Kirkeveien 4, på Lund i Kristiansand. Her kan du levere inn dine hvitevarer til reparasjon, du kan levere inn småapparater til reparasjon, kjøpe elektrisk småmateriell, lyspærer og rør, reservedeler til dine hvitevarer og småapparater, støvsugerposer, slanger og munnstykker. Du er også velkommen innom hvis det er noe annet du lurer på i denne forbindelse.

Vi kjører hjemmeservice på følgende maskiner: Komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin, tørketrommel, kjøl/frys, varmtvannsbereder og ventilator

Vi reparerer de fleste merker, gå inn på vår hjemmeside for mer informasjon www.elektroverksted.no