↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

37 04 53 33

Faks: 37 04 53 34

Besøksadresse

Industriveien 3
4879 GRIMSTAD
  1. Beskrivelse

Vi forhandler dører og vinduer rett fra fabrikk - Det gir deg gunstige priser og rask levering!

Igland dør og vindu AS er et firma som satser på direkte innkjøp av dører og vinduer, rett fra fabrikk. Dette gir deg som kunde gunstige priser og rask levering. Produktene blir produsert i EU og tilfredstiller de krav som stilles til dører og vinduer med tanke på kvalitet og energi. Vi leverer alle typer dører, vinduer, skyvedører, foldedører og fasader i PVC, TRE og ALUMINIUM.

Vi leverer skreddersydde løsninger uten tillegg i prisen og har derfor ingen standard mål. Våre produkter leveres med svært lave U-verdier. "Igland dør og vindu AS leverer dører, vinduer og fasadeløsninger i PVC, tre eller aluminium til nybygg og restaureringsprosjekter."

Dører

  • Ytterdører
  • Balkongdører/terassedører
  • Skyvedører (vipp/skyve og hev/skyve)
  • Foldedører

Om oss
Idvas (Igland dør & Vindu AS) er et lite firma med stort hjerte, plassert i Østerhus Industriområde, Grimstad. Vi er et 5 mans firma, og voksende, som har spesialisert seg i vindus og dør leveranse til de fleste områder. Vi leverer i PVC, tre og aluminium men hos oss har PVC 90% av markeds andelen.. Vi har selgere, tegner/kalkulatør, måle team og service mann. Dvs at vi dekker hele etterspørselen fra alle som ønsker å skifte vinduer/dører eller som bygger nytt.

Vi har et agentur vi er stolt av fra en av europas største vindus produsenter, Drutex fra Polen, der de er 1200 mann ansatt og har produksjonskapasitet på 3500 produkter pr dag. Dvs at vi samarbeider med en veldig seriøs aktør som leverer kvalitet hele veien og som bistår aktivt hvis det oppstår problemer.

Vår målsetting med dette agenturet er at vi skal være markedsledende på leveranser , service, kvalitet og pris. Dette er noble mål men høy målsetting gir gode resultater. Vi har solgt ca 6000 produkter frem til dagens dato med bare fornøyde kunder.

"Vi ønsker å selge produkter som gjør at forbruker kan benytte fritiden på andre ting enn vedlikehold av dører og vindu."

Kontakt oss

Bjørn Inge Jørgensen
Daglig leder / partner
Tlf: +47 37 04 53 33
Mob: +47 941 50000
bij@idvas.no

Miroslaw Stencel
Salgssjef, tegner / kalkulatør
Tlf: +47 37 04 53 33
Mob: +47 904 79644
Faks: +47 370 45 334
ms@idvas.no

Sylvester Biernacik
Servicemann og montør
Mob: +47 96 85 80 52