Ren Vask AS
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 62 69 70

Faks: 51 62 69 71

Besøksadresse

Hovebakken 27
4306 SANDNES
  1. Beskrivelse

Dette er REN VASK
REN VASK er en serviceinnstilt Sandnes-bedrift som på fast basis leverer rene matter, mopper og arbeidstøy. Vi har hele 30 års erfaring i bransjen og er kjent for rask respons og god service. Velkommen til en hyggelig prat om effektive og lønsomme løsninger for din bedrift.

Matteservice
Matteservice fra REN VASK er en fast avtale for bytting av matter og et must der mange folk ferdes. Spar penger på renhold og få mindre slitasje på gulv med matter som alltid holdes rene. Det er smartere å stoppe skitt i å komme inn på kontoret enn å fjerne den etterpå.

Ta kontakt på telefon 51 62 69 70 for mer informasjon eller en uforpliktende og gratis prøveuke der dere selv kan oppleve forskjellen.

· Renere innemiljø
· Spar slitasje og rengjøringskostnader
· Fast kontaktperson
· Fleksible intervaller etter behov
· Fås i flere størrelser
· PS: Vi tilbyr også logomatter

Alltid rene mopper
Med moppeservice fra REN VASK får du levering av rene mopper til avtalt tid og sted. Samtidig tar vi tilbake skitne mopper for vask og gjenbruk. Vår moppeservice er et tilbud til firmaer, rengjøringsbyråer og institusjoner som vil forenkle rutiner og heve kvaliteten på renholdet.

Vask av arbeidstøy
Vi vasker alle typer arbeidstøy for alle bransjer. Bransjer som næringsmiddelindustri, mekanisk og helseforetak er kundegrupper som nyter godt av våre tjenester. Maskiner som vasker skånsomt, gir mindre slitasje og øker levetiden på arbeidstøyet. Tegner du en avtale med oss blir tøyet hentet og levert på fast plass til avtalte tider.