↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

74 84 08 00

Besøksadresse

7520 HEGRA
  1. Beskrivelse

Hvorfor velge oss?

Vi er mer enn et regskapsbyrå.

Vi er økonomisjefer.

 

FØRST OG FREMST TIL STEDE

Vi ønsker å ta del i kundens hverdag og drar gjerne ut. For å være en god rådgiver og diskusjonspartner i økonomiske spørsmål er kunnskap om virksomheten viktig for oss. Den kunnskapen får vi lettest der kunden er.

 

FORRETNINGSUTVIKLING

Ønsker du oppstartshjelp til nytt firma? Eller kanskje bedriften skal gjennom en omstilling? Vi har solid økonomisk kompetanse, og ikke minst erfaring fra mange bedrifter i omstilling. Vi kan bidra med teamutvikling, planer, bemanningsløsninger, effektivisering og omstilling.

 

LEDERSTØTTE

Vårt mål er å forenkle hverdagen din som leder - det gjør vi best ved å være til stede der du er. Vi ønsker å bidra til utvikling sammen med deg. Vi ser det som en selvfølge å tilegne oss kunnskap om din bedrift/ bransje og hjelpe deg som leder til å lykkes.

 

REGNSKAP

Vi sørger for at både du som leder og regnskapet ditt er løpende oppdatert. Vi kan bidra med fakturering, rapportering, avstemming, terminoppgaver og annen rapportering til det offentlige. Ved regnskapsårets slutt er det mye som skal på plass. Vi hjelper deg med fullstendig årsoppgjør.

 

PERSONAL / HR

Med en av våre økonomisjefer kan du enkelt frigjøre tid og ressurser med å sette bort slikt som timeregistrering, lønn, og dine ansatte må gjerne spørre oss direkte om lønn, feriepenger, skatt. Rådgiver personalarbeid og HR funksjon.

 

STYREARBEID

Vi har lederkompetansen som trengs for å kunne fungere som utviklingspartner, enten det er gjennom bistand til styret eller som støtte til styreleder. Vi har erfaring fra arbeid med visjoner og strategier hos flere typer virksomheter.

 

LANDBRUK

Vi har lang og solid erfaring med landbruksregnskap og driftsplanlegging for bønder. Vi har gode løsninger og systemer tilknyttet din gårdsdrift. Vi kan også være en god rådgiver ved eierskifter i landbruket.

 

 

Godkjenninger og sertifiseringer