↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

473 80 321

Besøksadresse

Industrivegen 4 A, , Sutterø Ind. Område
7500 STJØRDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Stjørdal Autoglass Roar Knudsen & vårt nettsted

Knust front-, side- eller bakrute?  Må ruta skiftes, eller kan den kanskje repareres? Vannlekkasje? Defekte varmetråder? Vi står parat til å hjelpe deg med ditt bilglassrelaterte problem. Hos oss skal det være enklest mulig for deg å levere bilen din, og vi legger stor vekt på din tilfredshet.

Vi tar oss av all kommunikasjon med ditt forsikringsselskap. Du fyller ut skademelding og betaler eventuell egenandel hos oss - resten ordner vi.

Og du; Har du behov for at vi henter deg eller bilen din, er det bare å spørre, så ordner vi dèt også :-)

OM OSS:
Stjørdal Autoglass er et bilglassverksted sentralt beliggende på Sutterø industriområde. Vårt hovedfokus er kvalitet i alt vi gjør, og vi skal være nr. 1 hva gjelder leveringsdyktighet, service og fornøyde kunder! Vi er også svært opptatt av miljø, og i den sammenheng er laminert bilglass et "problem", da det ikke kan gjenvinnes uten spesielt utstyr. Vi er medlemmer av Glassretur/Scandinavian Glass Recycling, og alt glassavfall samles og gjenvinnes gjennom denne returordningen. Roar Knudsen er innehaver og daglig leder. Han har 20 års erfaring fra bilglassbransjen, og har bl.a. drevet bilglassverksteder i Trondheim i 13 år.

SKIFTE AV BILGLASS.

Skifte av en limt front- eller bakrute tar normalt ca. 4 timer. Selve jobben tar ca. 3 timer, og videre må bilen stå i ro i èn time for at limet skal herde tilstrekkelig til at den er kjørbar. Andre ruter skifter vi på 1-2 timer.  Glasskader medfører ikke bonustap, og har du kasko eller delkasko, betaler du kun egenandel til oss - resten ordner vi med forsikringsselskapet ditt. Vanligvis kan vi skifte ruta di dagen etter du tar kontakt. Av og til på 2-3 dagers varsel. Ring oss og gjør en avtale i dag!

20 års erfaring, glass fra ledende produsenter, det beste rutelimet fra Sika og prosedyrer/forskrifter som følges slavisk, sikrer et utmerket resultat. Vi er glade i yrket vårt og stolte av det vi gjør!

Tjenester

  • Skifte av front-, side- og bakrute
  • Reparasjon av steinsprutskade
  • Lekkasjesøk - tette vannlekkasjer
  • Solfilm