Telemark Panorama AS
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 

Telemark Panorama AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

482 21 844

Besøksadresse

Fellevegen 759
4865 ÅMLI
  1. Beskrivelse

Telemark Panorama er en familiedrevet bedrift som selger hyttetomter i Vedlausfjell på Felle.

 

Tore Skåli er far i huset og med seg har han sønnene Tellev og Stian. Eiendommen Vedlausfjell har vært i familien Skåli i generasjoner.

- Vi trivest her og har et ønske om å videreutvikle eiendommen, forteller Tore.

Vedlausfjell har store jaktmuligheter, siden eiendommen grenser inn til Statskog sine store jaktområder. Felle Fiskelag har også et svært godt utbygd fiske-eldorado med 22 kultiverte fiskevann.

- Vår filosofi er: Drøm, Tro og Virkelighet, sier Tore.

- Drømmen og troen er det du som har, virkeligheten skal vi hjelpe deg med

 

Du har kanskje tenkt på å bygge hytte lenge, bestilt brosjyrer og kanskje vært og kikket på noen tomter også? I alle fall har du og din familie en DRØM om egen hytte. Telemark Panorama vil gjerne være med på å virkeliggjøre DIN drøm.

Vedlausfjell Hyttegrend befinner seg i naturskjønne omgivelser midt i Telemark. Telemark er kjent som Norge i et nøtteskall. Telemark Panorama AS selger her store, vestvendte, solrike utsiktstomter og bygger skandinaviske hytter.

 

Telemark Panorama AS tar seg av alt fra salgav tomtene, bygging av nøkkelferdige hytter og utførelse av formaliteter.  

 

Vedlausfjell befinner seg i naturskjønne omgivelser midt i Telemark. Telemark er kjent som "Norge i et nøtteskall". Selskapet Telemark Panorama AS selger her naturtomter og bygger skandinaviske hytter.

Bedriften tar seg av alt som gjelder salg av tomtene og avvikling av formaliteter lokalt. Vi formidler også kontakt med solide og gode firma som bygger hytter.

 

 

Infrastruktur

Området rundt Vedlausfjell har en komplett infrastruktur. Hver enkelt tomt har en egen, direkte veitilgang. Om vinteren måkes både veier og parkeringsplasser. Vannforsyningen skjer via en grunnvannsbrønn. Det finnes også strømledninger og vann-/kloakkledninger for hver enkelt tomt. Kostnadene for vedlikehold av infrastrukturen vil overføres til hytteeierne.

 

Tomtene

De forskjellige tomtene er ca. 1000 kvadratmeter store. Hver tomt har egen veitilgang, egne vannledninger og kloakkledninger og egen strømtilførsel. Mellom tomtene er det store friområder. Hele området er åpent, lyst og solrikt. Utsikten over området er fantastisk.

 

Beliggenheten

Vedlausfjell ligger midt i smørøyet, halvveis mellom Oslo og Kristiansand. Kjøretiden med bil er ca. 45 minutter til de vakre kystbyene Risør og Kragerø. På 35 minutter er du på Gautefall, et av de mest kjente skiområdet i Telemark.