LilleRolfs MC shop AS
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

38 36 09 09

Besøksadresse

Parkveien 2
4838 ARENDAL
  1. Beskrivelse

LilleRolf's MC Shop ble etablert våren 2002 som LilleRolf's Krambod. Vi har i alle år levert deler og utstyr til MC, og da med hovedvekt på Honda Goldwing.

Våren 2018 ble det nødvendig med en utvidelse av både plass og mannskap, så bedriften flyttet fra lokalene på Nedenes til nye butikklokaler i Arendal sentrum. I denne forbindelsen ble det også skiftet navn som bedre beskriver hva bedriften selger.

Butikk
Vi er autorisert forhandler av Honda, Aprilia, Piaggio og Vespa. Vi leverer alt av slitedeler og utstyr til disse merkene, men vi er behjelpelig med å skaffe deler til andre merker også.

Andre arenaer hvor vi satser er nettbutikk hvor kunder kan handle produkter i ro og mak når det måtte best. Dersom man oppretter en konto så kan produkter legges i en ønskeliste hvis man enkelt vil finne dem igjen ved en senere anledning.

Vi har spesialisert oss på deler og utstyr til Honda Goldwing, og vi har sansynligvis Norges største utvalg av deler til disse på lager i vår butikk. I tillegg har vi ukentlige sendinger fra våre leverandører i USA, så er det noe du trenger så er ikke ventetiden lang så sant det finnes tilgjengelig hos leverandør eller produsent.

Verksted
Verksted med over 20 års erfaring i faget. Vi utfører alle typer reparasjoner, ombygging og vedlikehold på MC.