Arendal Båt og Billakkering
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

37 03 33 00
901 36 399

Besøksadresse

Siringveien 3
4849 ARENDAL
  1. Beskrivelse

Velkommen til Arendal Båt og Billakkering

Med over 25 års erfaring kan Arendal Båt og Billakkering tilby profesjonell hjelp til både privatkunder og bedrifter ved lakkering og andre kosmetiske korreksjoner på bil og båt. Vi lakker, lakkerer og fikser skjønnhetsfeil på eksteriør, raskt, rimelig, og med nøyaktighet i førersetet.
Med et godt plasserte lokalet i Arendal kan vi tilby lakkering og pleietjenester av høy kvalitet. Høy kapasitetsutnyttelse og effektiv drift gjør det lønnsomt å velge meg som lakkpartner. Hvorfor ikke prøve oss i dag? Vi tilbyr både tradisjonell karosseri- og skrog-pleie, samt mer forseggjorte behandlinger.
Arendal Båt og Billakkering ble etablert i 1987 av Frans Post, og har holdt til på Auste Moland siden 1990. Høy kapasitetsutnyttelse og effektiv drift gjør det lønnsomt å velge Arendal Båt og Billakkering til å utføre lakkarbeid.
Vi er som mange og som få, og har som mål å ha kompetanse og materiell på et nivå som gjør det mulig å gi konkurransedyktige lakkeringstilbud til alle som behøver. Vi tar ansvar utover hva som er forventet av oss, for å finne de beste individuelle løsningene for våre kunder. Våre klienter består av både bedrifter og privatpersoner. Disse kommer hovedsakelig fra Arendal og Tvedestrand.

Våre tjenester:

Bil
Vi gjennomfører omlakkering av bruktbiler. Har bilen fått en bulk? Du er i trygge hender om du lar oss reparere karosseriet. Ved tilfeller av rust, fjerner vi dette ved sandblåsing.

Båt
Arendal Båt og Billakkering sørger for profesjonell lakking av skrog og utside. Vi tilbyr også epoxybelegging av trebåter, noe som gir et eksklusivt preg og en flott høyglans