Stolt bygg AS
↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

995 78 658

Besøksadresse

Strømsbusletta 7B
4847 ARENDAL
  1. Beskrivelse

Stolt Bygg AS leverer alle typer byggmestertjenester. Vi har lang erfaring med både nybygg, tilbygg og rehabilitering av eldre boliger.
 
Vi er et ungt og målrettet selskap med dedikerte og motiverte medarbeidere som ble etablert i 2013 og eies av to byggmestere og en sivilingeniør. Vi har snart 30 års samlet erfaring innenfor våre respektive fag.
 
Byggmester Atle Pedersen var tidligere ansatt som formann hos byggmester Asle Thorsen AS og har ledet flere spennende og særegne prestisjeprosjekter med hovedvekt på nybygg og eneboliger de siste årene. Atle har også bred erfaring med rehabilitering av eneboliger med fokus på enøk tiltak og modernisering til dagens standard.
 
Byggmester Frank Arne Leiros kommer også fra byggmester Asle Thorsen AS og var ansatt som bas. Frank vant i 2012 «Den gylne spikerpistol» som var en nasjonal konkurranse arrangert av kommunal regionaldepartementet for å kåre Norges beste snekker. Frank har særlig god kompetanse på rehabilitering og restaurering av eldre boliger og har ledet flere prosjekter på verneverdige bygg.
 
Vår målsetting er at alle våre kunder skal sitte igjen med en god og trygg opplevelse, både under utførelse og når arbeidet er overlevert.
 
Stolt Bygg AS er tuftet på kompetanse, kvalitet og faglig stolthet. Dette gjenspeiles også i våre foretrukne samarbeidspartnere innenfor andre håndverksfag. Vi tar gjerne hånd om hele ditt prosjekt fra start til slutt inkludert alle andre fag, slik at du som kunde kun trenger å forholde deg til en aktør.
 
For flere referanse prosjekter besøk vår hjemmeside.
 
Stolt Bygg AS er en mesterbedrift og medlem i byggmesterforbundet. Velg seriøse og kvalitetsbevisste fagfolk til ditt prosjekt.
 
Stolt Bygg AS Legger lista høyere

Godkjenninger og sertifiseringer